dissabte, 8 d’octubre del 2011

Reflexió numèrica #retallades #llitshospitalaris

Matemàticament 2+2=4, però com és que en política 2+2= a 6, 8, 20, etc.? Perquè maquillar la realitat? és necessari mantenir enganyada i desinformada la població?

Un exemple el tenim en les declaracions fetes la setmana passada pel Delegat de Sanitat a Terres de l'Ebre, Sr. Gómez, on referia que es fa "gestió" de llits. S'obren i es tanquen habitacions segons necessitats.

Sr. Gómez, la tercera planta de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta està totalment tancada amb cadenes i panys (només cal passar per davant). Per obrir habitacions és necessari tot un equip humà preparat per assistir-les, entre els quals hi ha personal d'infermeria, zeladors, operaris del servei de neteja i manteniment. Tothom sap que no és tan senzill obrir i tancar plantes. Avui, tota la tercera planta de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta continua tancada amb pany.

Tot seguit podeu llegir un article sobre les diferències numèriques publicades pel Departament de Salut i representants mèdics dels grans hospitals de l'Institut Català de la Salut a El País: Los médicos cargan contra Ruiz por la gestión del cierre y reapertura de camas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada