divendres, 21 d’octubre del 2011

A per la #manifestació! #ebresalut

Avui és un dia d'il·lusió. La Plataforma per la Salut de les Terres de l'Ebre va celebrar ahir la primera assemblea multitudinària a l'Auditori Felip Pedrell, on va participar gent del carrer, usuaris no vinculats a la sanitat i que volien estar informats del que suposen les retallades (recordo: ajusts per alguns) a les nostres terres. Felicitacions a tots els assistents, membres i també als que no van poder estar allí per diversos motius però que mantenen la flama encesa dia a dia.
Enhorabona Sisco, com ja saps sense la teva energia no seriem avui aquí. Gràcies Pepi per situar-nos i fer una foto actual de l'associació. Que tinc que dir Pere, ets un gran comunicador, vas saber arribar a la gent de forma planera, transformant lectures embolicades, números i estadístiques en frases senzilles i entenedores. El Dr. Miret va presentar un muntatge audiovisual que deixava clar el perquè de la nostra existència com a moviment ciutadà. Gràcies a tots els assistents per mantenir un ambient distés i en algun moment fins i tot emotiu.

Torno a donar les gràcies a TOTS els que esteu treballant per a que no ens treguin, desmuntin ni minvin la nostra preuada sanitat pública.

Ara toca preparar-nos per a la gran manifestació.

Ànim, entre TOTS podem!

Ebredigital: La Plataforma d'Usuaris de la Salut convoca una manifestació per al pròxim 30 d'octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada