dimecres, 2 de novembre del 2011

El #sou dels parlamentaris #retallades

Avui s'ha publicat que els parlamentaris catalans deixaran de percebre 1 de les 14 pagues del 2012. En la mateixa notícia s'esmenta la declaració de la Presidenta del Parlament on diu: "no todo se arregla eliminando pagas". En aquest cas, perquè no? A la de la resta de treballadors públics, si? Sra. Presidenta, no comparem sous públics, ni les vostres dietes, ni els vostres avantatges de per vida, etc. Pregunteu a qualsevol llicenciat de l'administració pública el que guanya.
La següent frase és de jutjat de guàrdia: "No tenemos problemas de tesorería..." Que vol dir? Que el Parlament no està en crisi? El Parlament té un pressupost que funciona de forma independent (respecte la crisis), de la resta de serveis públics? Que no es pot retornar a les arques tots aquells beneficis que es puguin generar per retallades? Amb aquesta frase la Sra. Presidenta del Parlament de Catalunya, està justificant el manteniment d'unes prestacions que en aquests moments molts pensem que son desmesurades.

Podeu llegir tot l'article a la següent adreça: El Parlament recortará el sueldo a los diputados, el dinero a los grupos y los coches oficiales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada